Groningen

Opening eerste Cycle Trend Servicepunt Groningen bij Erik Gorter Tweewielers

Beste klant van Cycle Trend Groningen,

De huidige winkel van Cycle Trend aan de Hoornsediep zal vanaf 12 december gesloten zijn. Eigenaar Florian Schmidt sluit na 18 jaren zijn winkel en een persoonlijk bericht zal nog volgen.
Voor u als trouwe klant van Cycle Trend willen we dan ook via deze weg kenbaar maken dat we per direct al een nieuw servicepunt zullen openen. Er is een samenwerking gestart met Erik Gorter Tweewielers in Groningen. Erik en zijn team staan vanaf nu klaar voor u en zullen tevens alle lopende en toekomstige service, garanties en onderhoud in behandeling nemen. 
U zult bij het team van Erik ook een oude bekende tegen het lijf lopen, voormalig Cycle Trend monteur Steven Sloof is hier al werkzaam.
We betreuren natuurlijk dat de winkel aan de Hoornsediep zal verdwijnen maar zien ook tevens een mooie kans voor u als klant om een nieuw vast adres te hebben in uw omgeving. In de toekomst zal Cycle Trend met meer zelfstandige ondernemers winkels en service punten gaan samenwerken. We houden u uiteraard op de hoogte van deze ontwikkelingen.
In Groningen is er dus de primeur van ons eerste nieuwe service punt bij Erik Gorter Tweewielers. Hieronder vindt u alle informatie.

Erik Gorter Tweewielers
Meeuwerderweg 52 - 54
9724 EV Groningen
050 3129256
info@gortertweewielers.nl


Geschiedenis Cycle Trend Groningen

De eerste Cycle Trend opende op 21 september 1998 haar deuren op slechts 120m2 in het hartje van Groningen. De grootste drijfveer van oprichter Florian Schmidt was en is zijn passie voor de sportieve fiets. Cycle Trend werd in 1998 de eerste Stevens dealer van Nederland en in 1999 de eerste Cube dealer van Nederland. Door Cycle Trend golfde vanuit Groningen  de eerste leveringen van deze Duitse prijs-kwaliteit merken het land in. Meerdere merken volgden daarna deze trend!

 

Begin 2003 verhuisde de winkel naar de huidige locatie (600m2). Gedreven ondernemerschap zorgde voor de uitbreiding in 2008 in Drachten en in 2010 in Utrecht. 2009 werd een samenwerking aangegaan met ondernemer Ralf van Heugten uit Nuenen die ook Cycle Trend op zijn gevel zette.

 

Cycle Trend is 100% specialist op sportief gebied: Waar we met name goed in zijn is de juiste maat en de juiste houding bepalen. Dit achten we het belangrijkste aspect bij het kopen van een fiets. Van kinder tot 2.10m: we zorgen dat je goed op de fiets komt te zitten.

 

Het team Groningen bestaand uit  zeer fanatieke fietsers uit diverse disciplines is van alle markten thuis en kan zich als geen ander inleven in de wensen van de klanten en bedient de volgende segmenten:

 

  • Race: Van beginner tot Prof, vanaf zes jaar tot tachtig plus, we hebben ze allemaal als klant en weten voor iedereen de meest geschikte fiets te bepalen.
  • MTB: Cycle Trend herbergt een aantal fanatieke mountain bikers die hun (technische) kennis graag overbrengen op de klant. Zo was Cycle Trend een van de eersten met het oppakken van de 29er een aantal jaren geleden.
  • Triathlon en tijdrijden: Ex-wereldkampioen tijdrijden Steven Sloof en triatleet Florian Schmidt geven u graag advies op dit gebied.
  • Trekking: lekker toeren in de provincie? Cycle Trend is de grootste trekking specialist van Noord-Nederland met de merken Gudereit, Santos, Stevens en VSF.
  • Vakantiefietsen: van credit card fietsen, fietsen met kinderen of een complete wereldreis: we zijn er in thuis! Voor elke beurs hebben we een vakantiefiets beschikbaar, derailleur,  Rohloff, met of zonder riemaandrijving: we zijn er in thuis! 
  • Lichte woon-werkverkeer fietsen: nog steeds op pad met een stadsfiets van 22kg? 13kg kan ook en bespaart u een hoop tijd en energie.
  • E-bikes: de vraag naar sportieve e-bikes groeit vanwege hun uiterlijk en lage gewicht. 45km/h speed pedelecs worden steeds populairder voor woon-werkverkeer en zijn bij ons verkrijgbaar. 

 

Wat begon in 1998 geldt vandaag de dag nog altijd: dat u met het juiste product naar huis gaat gebaseerd op onze kennis en advies! 

 

Tags: Race, MTB, Tijdrit, Triathlon, Trekking, Vakantiefietsen, Woon-werkverkeer fietsen, sportieve e-bikes, speed-pedelecs 45km/h, kleine en grote maten fietsen, kinderracefietsen, kindermountain bikes, vrouwen racefietsen, Rohloff, Gates, Aero racefietsen, 

 

 

 

 

Onze merken

Like ons op Facebook