Woman

Waren in het verleden alle fietsen voor mannen als vrouwen gelijk is er tegenwoordig gelukkig een compleet gamma aan vrouwen specifieke fietsen op de markt. Zowel de hardtails (zonder achtervering) als full suspension (volledig geveerd) en verschillende wielmaten zijn er verkrijgbaar.
Wat maakt het nu een vrouwen specifieke fiets? Over het algemeen worden er andere materialen gebruikt en is de constructie van het frame anders gemaakt (bijvoorbeeld iets korter en aan de achterzijde dieper) zodat de rijeigenschappen juist volledig tot haar recht komen. De componenten op de vrouwen fietsen zijn ook helemaal afgestemd op haar gebruikers; kortere handvatten, vrouwen specifieke zadels, sturen met een korter bereik. In onze winkels kunnen we deze verschillen zeer goed toelichten.

Moet een vrouw nu alleen maar kijken naar vrouwen specifieke modellen? Nee dat gelukkig ook niet, ook bij de ‘heren’ modellen zitten regelmatig fietsen die net zo goed passen maar met minimale aanpassingen zeer vrouwvriendelijk gemaakt kunnen worden. Het is daarom altijd belangrijk je als vrouw goed te laten inmeten bij een van onze specialisten om tot een juiste keuze te komen.

Alle Woman

Merk
Product Maat
Product Modeljaar
Product Lichaamslengte
Product Kleur

Toont alle 2 resultaten