Cervelo

Al meer dan twee decennia is het doel van Cervélo eenvoudig: ontwerp en bouw ’s werelds snelste fietsen. Of je nu Grand Tour-racer, Ironman-kampioen, wielrenveteraan of liefhebber van de zaterdagochtend bent, we weten dat je het beste eist om je persoonlijk record te bereiken – en we zijn er zeer trots op dat je er bent.

the CERVÉLO-difference

Ons doel is eenvoudig, maar het bereiken ervan is allesbehalve. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige race-, tijdrit- en triatlonfietsen – en met de lancering van de C-serie, ook in de uithoudingscategorie, hanteert Cervélo een technisch-gedreven benadering van prestaties: definiëren en meten, bouwen, vervolgens testen en verfijnen. Geen wonder dat Cervélo consequent vergelijkende tests domineert en prijzen wint van de meest gerespecteerde branchepublicaties.

Deze innovatieve aanpak komt niet alleen tot uiting in de prestaties van de afgewerkte producten, maar ook in de technologieën die onze ingenieurs creëren om die prestaties te bereiken. We noemen deze technologieën Core Design Features, en een selecte combinatie hiervan past in elke Cervélo. Deze functies zijn ontworpen om lichtere, stijvere en meer aërodynamische fietsen te produceren die u helpen sneller en verder te gaan met minder inspanning. Tientallen verschillen, groot en klein, zijn ontworpen om het grootste verschil van allemaal te maken: een die je kunt voelen.

Alle Cervelo producten

Categorie