Metingen

Cycle Trend maakt gebruik van het Dr.Fit fietspositie systeem dat uniek is als het gaat om dynamische fietsanalyse. Er wordt gewerkt met ervaren bike fitters die beschikken over topmaterialen van onder andere Retul en Ergon.

Met het complete Dr.Fit systeem kan het uiterste uit uw fietspositie worden gehaald.

Door uw positie op de fiets te optimaliseren neemt de kans op blessures sterk af. Tevens verbetert uw rendement en zult u comfortabeler op de fiets zitten dan ooit tevoren.

Wilt u juist sportief het maximale uit uw sport of prestatie halen? Onze bikefitters hebben ruime ervaring in de wielren-, mountainbike- en triathlon sport om het beste rendement eruit te halen.

Met het Dr.Fit systeem wordt uw fiets aangepast naar uw lichamelijke mogelijkheden voor maximaal plezier en comfort op de fiets!
Wilt u puur een handvest hebben voor afstelling van de fiets is de 2 ster meting, oftewel Bikesizing van toepassing. Deze meting duurt ongeveer een uur.
Een volledige Dr.Fit meting (3 sterren) duurt circa 2,5 uur. Hierbij is een 3D dynamische meting en intake inbegrepen.
De meest uitgebreide meting is 4 sterren met dubbele zij aanzicht meting. Deze neemt circa 3,5 uur in beslag.
Er is tevens een mogelijkheid om meerdere fietsen te laten meten met een meerprijs van €50,- per fiets. Voor een tijdrit en/of triatlon fiets geld altijd een 4 sterren meting i.v.m. meerwerk van aanpassen stuur.

Ook is het mogelijk om alleen je schoenplaten te laten afstellen. Bekijk ons complete aanbod hieronder

Via onze winkel middels ons contact formulier of rechtstreeks met uw bikefitter:

info@dokterfit.info

Onze bikefitters hebben een uitstekende staat van dienst:
Remie van Himbergen & Coen Hermans

Aanvraag Bike Fitting

    Hier vind je de keuzes voor het perfect aanmeten van je fiets. Geef je wensen aan en we nemen contact met je op voor een persoonlijke afspraak.
    Om zo goed mogelijk te kunnen plannen geven we hier de voorkeursdata en tijden voor het plannen van Dr Fit metingen. Bij een bikesizing (2-ster meting) is 1u tijd gereserveerd. Voor een 3 of 4 sterren meting is 2,5-3u tijd gereserveerd
    Geef hier aan welk type fiets(en) u wilt laten fitten. Indien u een fit plant alvorens tot aanschaf over te gaan van een nieuwe fiets vink dan "niet van toepassing" aan.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Diavoorstelling tonen” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Impressie van o.a. Retul apparatuur die we gebruiken voor onze fits:
https://youtu.be/UTWR06dJ7H8

Ga direct naar: Alle producten

Alle Metingen

Merk

Toont alle 3 resultaten