Metingen

UPDATE; t/m einde lockdown is een 3 of 4-sterrenmeting mogelijk bij Cycle Trend. Boek online uw afspraak! *

*In verband met de aangescherpte maatregelen is het alleen mogelijk een bikefit te plannen bij onze fysiotherapeut Coen Hermans. Met inachtneming dat er voldoende afstand gehouden worden, het dragen van mondkapje verplicht is en wij zorgen voor een goed geventileerde ruimte kunnen we met een gerust hart uw goed op de fiets aanmeten.

Cycle Trend maakt gebruik van het Retul systeem dat echt een topproduct is als het gaat om dynamische fietsanalyses. Er wordt gewerkt met ervaren bike fitters die beschikken over topmaterialen van onder andere Retul, Ergon, Cyclefit en bikesettings.

Met het complete Retul systeem kan het uiterste uit uw fietspositie worden gehaald.

Door uw positie op de fiets te optimaliseren neemt de kans op blessures sterk af. Tevens verbetert uw rendement en zult u comfortabeler op de fiets zitten dan ooit tevoren.

Wilt u juist sportief het maximale uit uw sport of prestatie halen? Onze bikefitters hebben ruime ervaring in de wielren-, mountainbike- en triathlon sport om het beste rendement eruit te halen.

Met het Retul systeem wordt uw fiets aangepast naar uw lichamelijke mogelijkheden voor maximaal plezier en comfort op de fiets!
Wilt u puur een handvest hebben voor afstelling van de fiets is de 2 ster meting, oftewel Bikesizing van toepassing. Deze meting duurt ongeveer een uur.
Een volledige Retul meting (3 sterren) duurt circa 2,5 uur. Hierbij is een 3D dynamische meting en intake inbegrepen.
De meest uitgebreide meting is 4 sterren met dubbele zij aanzicht meting. Deze neemt circa 3,5 uur in beslag.
Er is tevens een mogelijkheid om meerdere fietsen te laten meten met een meerprijs van €75,- of €99,- per fiets*. Voor een tijdrit en/of triatlon fiets geld altijd een 4 sterren meting i.v.m. meerwerk van aanpassen stuur.

*We maken wel onderscheid tussen eenzelfde of ander soort fiets (bijvoorbeeld een 2e racefiets en eenzelfde, racefiets en mountainbike zijn 2 soorten). Kies dus je juiste combinatie.

Ook is het mogelijk om alleen je schoenplaten te laten afstellen. Bekijk ons complete aanbod hieronder

Via onze winkel middels ons contact formulier of rechtstreeks met uw bikefitter:

info@dokterfit.info

Ons team heeft een uitstekende staat van dienst, we zien u graag namens;
Coen Hermans, Ralf van Heugten.

Aanvraag Bike Fitting

    Om zo goed mogelijk te kunnen plannen geven we hier de voorkeursdata en tijden voor het plannen van metingen. Bij een bikesizing (2-ster meting) is 1u tijd gereserveerd* (*=tot nader bericht ivm lockdown tijd niet te boeken). Voor een 3 of 4 sterren meting is 2,5-3u tijd gereserveerd. Vanwege de huidige maatregelen dient de meting een mondkapje gedragen te worden en bij klachten de meting verzet te worden.
    Hier vind je de keuzes voor het perfect aanmeten van je fiets, schoenen en/of zadel. Geef je wensen aan en we nemen contact met je op voor een persoonlijke afspraak. Wil je een extra fiets laten opmeten? Geen probleem! We maken wel onderscheid tussen eenzelfde of ander soort fiets (bijvoorbeeld een 2e racefiets en eenzelfde, racefiets en mountainbike zijn 2 soorten). Kies dus je juiste combinatie. De 3-en 4-sterrenmetingen zijn inclusief de uitgebreide zadeldruk meting van GebioMized.
    Geef hier aan welk type fiets(en) u wilt laten fitten. Indien u een fit plant alvorens tot aanschaf over te gaan van een nieuwe fiets vink dan "niet van toepassing" aan.
  • We zijn er bijna, vul hierboven als laatste uw complete gegevens in. Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u binnen 48u terugkoppeling met een afspraak bevestiging. Dank voor het boeken van uw bikefitting bij ons!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Diavoorstelling tonen” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Impressie van o.a. Retul apparatuur die we gebruiken voor onze fits:
https://youtu.be/UTWR06dJ7H8

Ga direct naar: Alle producten

Alle Metingen

Merk

Toont alle 6 resultaten