Metingen

Cycle Trend maakt gebruik van het Dr.Fit fietspositie systeem dat uniek is als het gaat om dynamische fietsanalyse. Er wordt gewerkt met ervaren bike fitters die beschikken over topmaterialen van onder andere Retul en Ergon.

Met het complete Dr.Fit systeem kan het uiterste uit uw fietspositie worden gehaald.

Door uw positie op de fiets te optimaliseren neemt de kans op blessures sterk af. Tevens verbetert uw rendement en zult u comfortabeler op de fiets zitten dan ooit tevoren.

Wilt u juist sportief het maximale uit uw sport of prestatie halen? Onze bikefitters hebben ruime ervaring in de wielren-, mountainbike- en triathlon sport om het beste rendement eruit te halen.

Met het Dr.Fit systeem wordt uw fiets aangepast naar uw lichamelijke mogelijkheden voor maximaal plezier en comfort op de fiets!
Wilt u puur een handvest hebben voor afstelling van de fiets is de 2 ster meting, oftewel Bikesizing van toepassing. Deze meting duurt ongeveer een uur.
Een volledige Dr.Fit meting (3 sterren) duurt circa 2,5 uur. Hierbij is een 3D dynamische meting en intake inbegrepen.
De meest uitgebreide meting is 4 sterren met dubbele zij aanzicht meting. Deze neemt circa 3,5 uur in beslag.
Er is tevens een mogelijkheid om meerdere fietsen te laten meten met een meerprijs van €50,- per fiets. Voor een tijdrit en/of triatlon fiets geld altijd een 4 sterren meting i.v.m. meerwerk van aanpassen stuur.

Ook is het mogelijk om alleen je schoenplaten te laten afstellen. Bekijk ons complete aanbod hieronder

Via onze winkel middels ons contact formulier of rechtstreeks met uw bikefitter:

info@dokterfit.info

Remie van Himbergen: 0031-(0)6-13414149

UPDATE per 18.03.2020 i.v.m. Covid-19 van onze bikefitter Remie:

In verband met het Corona Virus hebben ik in overleg met het IBFI en de Nederlandse aangesloten bikefitters de voorzorgsmaatregelen aangescherpt.

Hierbij volgen we minimaal de richtlijnen van het RIVM en WHO.

Wat houdt dit in:

·     De Bikefits die al gepland staan zullen we, zolang als verantwoord, uitvoeren zoals geboekt en besproken.

·     Op dit moment boeken we niet meer dan 5 dagen vooruit.

·     Op de locatie waar de Bikefit gedaan zal worden, komen we niet in contact met andere personen op deze locatie.

·     De hygiëne maatregelen in de Bikefit studio zijn aangescherpt. Een van de maatregelen is dat ik aan alle cliënten zal vragen om bij binnenkomst de handen te wassen.

·     Een Bikefit is onmogelijk zonder fysiek contact tijdens de Bikefit. Heb jij of je huisgenoten symptomen als keelpijn, verkoudheid, koorts, loopneus, hoesten of niezen dan verzoek ik je om de Bikefit te annuleren. Bij twijfel neem dan eerst telefonisch contact op met de huisarts

·     Tijdens de bikefitting doen we een Anamnese. Dit is ook een gedeeltelijk fysiek onderzoek. Hieruit volgen simpelweg de parameters voor de Bikefit. Ik zal proberen het lichamelijk contact zoveel mogelijk te beperken, zal na dit contact mijn handen ook steeds wassen.

• •

Heb je hierover vragen? Deze beantwoord ik graag!

Laten we goed op elkaar passen en het COVID-19 niet verder verspreiden.

Alvast bedankt voor je begrip.

Remie van Himbergen

Contact

    Bevestiging van uw afspraak volgt binnen 24u na verzenden van uw verzoek

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Impressie van o.a. Retul apparatuur die we gebruiken voor onze fits:
https://youtu.be/UTWR06dJ7H8

Ga direct naar: Alle producten

Alle Metingen

Merk

Toont alle 5 resultaten