De nieuwste generatie e-bikes en speed pedelecs zijn te zien bij Cycle Trend! Maak een afspraak voor een testrit.

“It’s you, only faster.” Met deze gevleugelde uitspraak introduceerde Specialized enkele jaren geleden de Turbo technologie. De Turbo Vado 5.0 & 6.0 zijn nog slimmer dan zijn voorgangers, waardoor we dit concept naar een nog hoger niveau hebben getild.

De volledig geïntegreerde Turbo 350 motor maakt onze Vado tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. Onze Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt.

Voor de Vado 5.0 & 6.0 heeft Specialized een custom 604Wh batterij ontwikkeld die volledig is geïntegreerd in het frame. Bovendien is de batterij eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. Door deze krachtige batterij beschikt de Turbo Vado over een reikwijdte van 80 kilometer in Economy modus, 56 kilometer in Sport modus en 40 kilometer in Turbo modus. Deze schattingen zijn gebaseerd op een totaalgewicht van fiets en rijder van 100kg, vlak terrein en nagenoeg windstille omstandigheden. Met andere woorden, met een topsnelheid van 45 km/u heb je voldoende bereik om van en naar je werk te fietsen, boodschappen te doen of naar dat nieuwe restaurant aan de andere kant van de stad te rijden.

Samen met het Duitse BLOKS. hebben we een custom 2,2-inch fietscomputer ontwikkeld. Dankzij de Bluetooth® verbinding heb je via de Mission Control App (later dit jaar beschikbaar) de volledige controle over de Turbo technologie.

We hebben de Vado 5.0 & 6.0 afgemonteerd met Shimano XT/SLX 11-speed componenten, uiterst krachtige hydraulische schijfremmen voor uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden, een handige bagagedrager en een set spatborden.

Vado 5.0 & 6.0 (ook in vrouwen uitvoering verkrijgbaar!)

Klik hier voor het complete assortiment:
https://www.cycletrend.nl/fietsen/elektrisch/high-speed/

.