Over ons

Cycle Trend is de specialist op gebied van sportief fietsen in de regio Eindhoven. Ons team bestaat uit gepassioneerde enthousiaste en vaktechnische mensen die al meer dan 10 jaar vanuit Nuenen de juiste service en kwaliteit leveren. Er worden veel evenementen, clinics en seminars georganiseerd voor onze klanten. In onze winkel hangt een ongedwongen, informele sfeer en staat de koffie altijd voor u klaar.

Omdat we de klant de volle aandacht willen geven, ons serviceniveau hoog en snel willen houden werken we veelal op afspraak. Als (nieuwe) klant kunt u daardoor buiten onze reguliere openingstijden bij ons terecht voor vrijblijvende advies gesprekken, metingen of service afspraken. Op werkdagen zijn we in de ochtend (09:00u-12:00u) geopend op afspraak. Hier zijn er tijdens de afspraak geen andere klanten aanwezig en alle tijd om de perfecte fiets voor u te vinden!
Neem contact met ons op via ons directe telefoonnummer 040-2906419, ons mobiele nummer 06-57080471 (ook Whatsapp) of via onderstaande contact formulier https://www.cycletrend.nl/winkel/contact/