Think positive! Extra service bij lockdown

Beste klant,
In navolging van de door het kabinet aangekondigde maatregelen & lockdown gaan er tot 9 februari een aantal zaken wijzigen in onze dienstverlening waarvan wij jullie middels deze nieuwsbrief op de hoogte willen brengen;

De winkel is gesloten. 

Dat wil zeggen dat er geen fysiek bezoek meer plaats kan vinden voor de aanschaf van producten.

Online bestellen

Wilt u uw producten toch geleverd krijgen of afhalen in de periode tot 9 februari? Bestel online op www.cycletrend.nl en maak zelf de keuze uit bezorging bij u thuis of afhalen in Nuenen. U kunt ook gebruik maken van de hieronder benoemde kanalen om een bestelling te plaatsen. Bij de keuze voor afhalen in Nuenen zetten we de producten voor u klaar op de uitgifte balie in de werkplaats zodat we dit moment contactloos kunnen laten verlopen.

Bestelde fietsen

Indien de door u bestelde nieuwe fiets bij ons arriveert in de periode tot 9 februari nemen wij contact met u op voor een gepaste uitlevering aan huis of op afspraak afhalen in de werkplaats.

Nieuwe fiets?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe fiets of in een project op maat? Indien de weersomstandigheden het toelaten is het voor ons uiteraard ook geen probleem om een adviesgesprek plaats te laten vinden tijdens een korte ronde in de buurt van Nuenen om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven zodat uw wensen zo goed als mogelijk verwerkt kunnen worden in een offerte.Plan bij voorkeur online uw afspraak in via ons contactformulier. https://www.cycletrend.nl/winkel/contact/

Reparatie

De werkplaats blijft geopend gedurende de normale openingstijden van de winkel. We vragen u vriendelijk de fiets achter te laten bij de ingang van de werkplaats en hem daar ook weer af te halen wanneer de reparatie voltooid is. Het inplannen van uw reparatie kan via de website op www.cycletrend.nl/reparatieplanner en via onze contact kanalen. Betaling kan alleen plaatsvinden via de link die u via mail toegestuurd krijgt na afronden van de reparatie, betaling per cash of per pin is helaas niet mogelijk.

Haal en breng service

Tot en met 9 februari geldt ook de aanbieding dat we bij het inplannen van een kleine of grote beurt uw fiets kosteloos bij u thuis komen ophalen en weer retourneren – uiteraard met inachtneming van alle geldende maatregelen.

Contact

We zijn gedurende de lockdown bereikbaar per:Whatsapp op nummer +31-(0)6-57080471, telefoon op nummer +31-(0)40-2906419, mail op info@cycletrend.nl
Daarnaast kunnen we afspraken of productadvies alsnog doorgang laten vinden via FaceTime, Zoom, Skype & Teams.

Ondanks de stevige, nieuwe maatregelen en de veranderingen die dit met zich meeneemt willen wij u als klant zo goed als mogelijk blijven helpen en onze service zo optimaal mogelijk houden.

Daarnaast willen wij als Team CycleTrend ook gebruik maken van deze gelegenheid om u en uw naasten een fijne kerst en een voorspoedig 2021 toe te wensen!

Met vriendelijke groet,

Davy Koppen, Ralf van Heugten en de overige medewerkers van Team CycleTrend